Lundebanner_2
Foto: L.K. Barek Foto: L.K. Barek


Vi er et voksent par som bor like utenfor Bergen sammen med våre hunder. Vi har begge vokst opp med hund, og har hatt gleden av å leve sammen med beagler siden 1995, og norsk lundehund siden 2013. Etter at vår siste beagle forlot oss i 2017, er det nå lundehund-damene Værøy-Daga og Anya, og lundegutten Ask som utgjør flokken vår.

Vi er begge to medlemmer i Norsk Lundehund Klubb og i vår lokale hundeklubb, Bergens Selskaps- og Brukshundklubb (BSBK). Lille har tidligere vært leder i hovedstyret, etter mange år i Brukshundgruppen og Jon er styremedlem og redaktør for BSBK sitt medlemsblad «Kobbelet». Han er også redaksjonsmedlem og produksjonsansvarlig for «Lundehund-Nytt». Lille er Norsk Lundehundklubbs fylkeskontakt for Vestland fylke, og arrangerer av og til treff for lundehundfolket og hundene. Lille er også medlem i Avl- og sunnhetsutvalget og Krysningsgruppen.

Lille har kennelnavnet Bandwagon, og har gjennomført bl.a. dansk Beagle Klubs Oppdretterseminar, NKKs Kynologikurs, NKKs Organisasjonskurs og NKKs Oppdretterskole I og II og NKKs Avlsrådskurs samt bestått NKKs Ringsekretærkurs . Hun har også deltatt på flere kurs og seminarer om dressur/lydighetstrening og hundens språk, helse og atferd.